Jste zde: Hlavní strana Články Zaostřeno na produkty Máte termostaty Devireg Touch a používáte statistiku provozních hodin?

Máte termostaty Devireg Touch a používáte statistiku provozních hodin?

Pokud používáte na termostatu Devireg Touch statistiku provozních hodin a zdá se vám, že nepočítá správně, jsou další řádky určeny vám.

Ověřte si, že verze firmware vašeho termostatu Devireg Touch je 1.0.6 nebo novější. Starší verze 1.0.2 má závadu v kalkulaci statistik. Pokud jste koupili termostat u nás, pošlete nám jej k reklamaci. Vyměníme vám termostat za nový.

K tomu ještě poznamenávám, že pokud používáte termostat Devireg Touch k vytápění, měli byste jej mít připojen na nepřerušované napájení, to znamená i během vysokého tarifu odběru elektrické energie je termostat pod napětím. To však zkresluje počítání provozních hodin a nemá smysl statistiku na termostatu využívat. Proto se uvedená závada týká uživatelů, kteří používají termostat Devireg Touch pro systém doplňkového temperování nebo vyhřívání podlahy na příjemnou teplotu a vytápění místnosti zajišťuje jiné topidlo – např. plynový kotel a radiátory.

Ing. Michal Javora, JAVORA ENERSA, listopad 2013

Přidejte svůj komentář

Chcete se zeptat na něco souvisejícího s tématem článku nebo se podělit o své znalosti? Přidejte svůj komentář – rádi vám odpovíme.

Pole označená hvězdičkou (*) jsou povinná. E-mail a telefon jsou nepovinné údaje a nebudou se v diskusi zobrazovat.